Hozzávalók:
1 db csirkemell
4 db nagyobb burgonya
1 csomag bacon
2 evőkanál fokhagymakrém
Elkészítés:
A csirkemellet megmossuk és vékony csíkokra vágjuk.
Hozzáadjuk a fokhagymakrémet és összekeverjük.
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és azt is vékony csíkokra vágjuk.
Összekeverjük a burgonyát és a csirkemellet. Sózni nem szükséges, mert a fokhagymakrém sós.
Egy jénai tálat bacon szeletekkel kibélelünk úgy, hogy a tál szélein túl érjenek a szalonna szeletek.
Beletöltjük a burgonyás csirkemellet, ráhajtjuk a bacont.
Rátesszük a jénai tetőt és a hideg sütőbe téve 200 fokon 1 óra hosszat sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése