2018. március 18., vasárnap

Betyárgombóc


Hozzávalók:

25 dkg darált hús
25 dkg gomba
1 doboz tejföl
1 db vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 teáskanál erős paprikakrém
1 db tv paprika
1 db paradicsom
1 evőkanál zsír
só, bors, pirospaprika


Elkészítés:

A gombát apróra vágjuk. A darált húst gombócokká formáljuk. Az apróra vágott vöröshagymát a zsíron megdinszteljük. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a darabolt paradicsomot, paprikát, pirospaprikát és kicsit dinszteljük. Felöntjük vízzel, fűszerezzük, beletesszük a gombát és a húsgombócokat. Amikor megfőtt, a tejföllel egyet forralunk rajta. Nokedlivel tálaljuk.

Forrás: Ízőrzők

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése