1 db szűzpecsenye
8 db nagy csemegeuborka
20 dkg főtt, füstölt sonka (el is maradhat)
1 kis doboz sűrített paradicsom
2 evőkanál mustár
25 dkg gomba
3 dl tejszín
1 db vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
só, zsír
Elkészítés:
A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd a fokhagymát. Hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, fehéredésig sütjük, majd a tisztított, szeletekre vágott gombával és a sűrített paradicsommal tovább pirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát és uborkát. Ha megfőtt, a tejszínnel és a mustárral összeforraljuk Sózással vigyázzunk, mert az összetevők sósak. Tetszés szerinti tésztával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése