2018. október 14., vasárnap

Tejszínes, tonhalas spagetti


Hozzávalók:

15 dkg spagetti
10 dkg kockázott bacon
2 gerezd fokhagyma
1 doboz olajos tonhal konzerv
1 tojás sárgája
3 dl tejszín
10 dkg reszelt sajt


Elkészítés:

A spagettit kb. 5 cm-es darabokra törjük és forró, sós vízben kifőzzük. A szalonnát serpenyőben megsütjük, majd a reszelt fokhagymával kevés ideig tovább sütjük. Hozzáadjuk a tonhalat, a tejszínt és összeforraljuk. Levesszük a tűzről, majd ha kissé hűlt, hozzáadjuk a tojássárgáját. A spagettivel elkeverjük és tepsibe tesszük. Rászórjuk a sajtot és előmelegített sütőben csak addig sütjük, míg a sajt ráolvad, de nem pirítjuk meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése