Hozzávalók:
1 db padlizsán
10 dkg sonka felvágott
1 db tömlős sajt
1 db tojás sárgája
2 db főtt tojás
4 db közepes savanyú uborka
10 dkg reszelt sajt
só
Elkészítés:
A padlizsánt megmossuk és levágjuk a két végét, majd hosszában is levágunk egy kis részt a két végéből. Három részre vágjuk, lesózzuk. Fél óráig állni hagyjuk, addig elkészítjük a tölteléket. A sonkát, főtt tojást és az uborkát kis kockákra vágjuk és összekeverjük a nyers tojássárgával és a tömlős sajttal. A padlizsánról leitatjuk papírtörlővel a nedvességet és ráhalmozzuk a tölteléket, majd megszórjuk reszelt sajttal. Sütőben, vagy melegszendvics sütőben pirosra sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése