Hozzávalók:
2 szelet lazac
1 db citrom
10 dkg vaj
4 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
1 avokádó
1 teáskanál reszelt gyömbér
1 doboz friss sajt
fagyasztott paraj porciók
só
Elkészítés:
A lazacot lesózzuk és egy óra hosszat állni hagyjuk, majd papírtörlővel kissé leitatjuk róla a nedvességet. A lágy vajat összekeverjük a reszelt fokhagymával és a darabolt petrezselyemzölddel. Rákenjük a lazacokra. A citromot karikázzuk, serpenyőbe helyezzük és rárakjuk a lazacokat. 200 fokos sütőben megsütjük. Addig elkészítjük a köretet. Az avokádót meghámozzuk és kockákra vágjuk, összekeverjük reszelt gyömbérrel, és a friss sajttal. A parajt kevés olajon megpároljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése