Hozzávalók:
3 db tojás
7,5 dkg xilit
10 dkg vaj
14 evőkanál folyós szilvalekvár
1 csomag vaníliáscukor
20 dkg mandulaliszt
1 teáskanál sütőpor
1 teáskanál őrölt fahéj
10 dkg étcsokoládé
2 evőkanál étolaj
Elkészítés:
A tojásokat elkeverjük az édesítővel, beletesszük a vajat, a lekvárt, citromhéjat, vaníliás cukrot.
A mandulalisztben elkeverjük a sütőport, fahéjat és hozzákeverjük masszához. Sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk, 200 fokon 15 percig sütjük.
Megolvasztjuk a csokoládét, majd az olajat elkeverjük benne és a sütemény tetejére kenjük.
Ha a csokoládé megdermed, hosszúkás szeletekre vágjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése