2018. augusztus 7., kedd

Sacher szelet


Hozzávalók:

5 db tojás
15 dkg rétesliszt
10 dkg cukor
10 dkg sárgabarack lekvár
10 dkg étcsokoládé
1 teáskanál sütőpor 
10 dkg vaj

Tetejére: 
10 dkg étcsokoládé

Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk és a fehérjét habbá verjük. Hozzáadjuk a cukrot és tovább verjük. A tojás sárgákat, a lekvárt, az olvasztott vajas csokoládét hozzáadjuk, majd a sütőporral elkevert lisztet. A tepsi aljába sütőpapírt teszünk és a masszát beleöntjük. 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Ha kihűlt, olvasztott csokoládéval vonjuk be. Hosszúkás szeletekre vágjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése