2017. április 5., szerda

Töltött csirkecomb

Hozzávalók:

4 db egész csirkecomb
4 db csirkemáj
2 db rozsos zsemle
2 db tojás
1 db kisebb vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál majoránna
1 csomó petrezselyemzöld
olaj, só, bors


Elkészítés:

A vöröshagymát apróra vágjuk és az olajon dinszteljük, hozzáadjuk a tört fokhagymát és a kis darabokra vágott májat. Sózzuk, borsozzuk és megsütjük. A zsömléket vízbe áztatjuk és kis idő múlva kicsavarjuk, hozzáadjuk a tojásokat, az apróra vágott petrezselyemzöldet, a majoránnát és a májat. Alaposan összekeverjük és a sózott csirkecombok bőre alá töltjük kanállal. Sütőtasakba téve 200 fokon pirosra sütjük.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése