2017. április 9., vasárnap

Hortobágyi palacsinta

Hozzávalók:

4 db sós palacsinta
2 db nyúlcomb
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 db paprika
1 db paradicsom
1 doboz tejföl
zsír, só, pirospaprika


Elkészítés:

A zsíron dinszteljük a darabolt vöröshagymát, fokhagymát majd az apróra vágott paprikát és a paradicsomot is hozzáadjuk. A nyúlhúst beletesszük, fűszerezzük és pörköltet főzünk. Ha kész, a csontról lefejtjük a húst, apróra vágjuk vagy daráljuk. Tejföllel kenhető állagúra keverjük és a palacsintákra kenjük. A palacsintákból kis batyukat formázunk és tejföllel elkevert pörkölt levével meglocsoljuk. Sütőben kicsit átsütjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése